Familien

Her kommer en liten introduksjon av medlemmene i familien Tveit/Skarbøvik:

Hjerter8

 

 

 

 

 

 

 

Bjørn:

Bjørn i sitt ess, her spiller han til dans i bryllup.

Bjørn er realfagslærer på videregående skole. Det høres utrolig kjedelig ut, men han er faktisk ganske festlig! Matte med Bjørn er en ren fornøyelse etter hva jeg har hørt! Ellers er han ihuga gitarist i bandet Mellow. Jepp, de tar oppdrag som bursdager, julebord, bryllup og bygdafest og er ganske så poppis.

Man kan vel trygt si at Bjørn går inn for papparollen med hud og hår. Han er på fotballtreninger, kamper, hopp og sprett, dansing, henter og leverer i barnehagen og rekker i tillegg å hjelpe med de minste hjemme. Han er glad i å trene, men den har vel de siste månedene gått på bekostning av familien. Han er vår egen Vaske-Bjørn, og oppholder

 

Theo koser seg med godt utvannet cola på pappas fang på Kreta.

seg en hel del på rommet sitt: vaskerommet! Utrolig fint å ha en så effektiv og systematisk mann i huset. Ja, jeg er bortskjemt. Og så er han superkjekk!

 

 

 

 

 

 

 

Unni:

Jeg er vel godt nok presentert på min helt egen side.

 

Ihne:

En fantastisk storesøster.

Ihne er 11 år og Bjørns eldste datter fra tidligere. En mer fantastisk storesøster skal man lete lenge etter. Tålmodig, snill og hjelpsom mot alle…bortsett fra en og annen krangel med Mia…Søskenkjærlighet! Ihne spiller fotball og går på Hopp og Sprett hver uke. Har hun tid og ork så er hun gjerne en ekstra tur på fjellet også.

 

 

 

 

 

En sprek Ihne på toppen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Mia:

Lykken er å sove i storesøster sine armer.

Mia er 8 år og Bjørns yngste datter fra tidligere. En utrolig sjarmerende og blid jente, alltid med smilet på lur. Mia og Theo er bestevenner. De deler rom og henger sammen dagen lang. Noen vil si det er merkelig, men Mia har ikke gått av veien for å bytte bleie på sin beste venn. Dans og fotball er ukentlige aktiviteter for Mia, og for å si det sånn, så vil alle være på lag med Mia og ingen vil stå i motsatt mål!

 

 

 

 

Mia husker fortsatt dansen fra barnediscoet på Kreta. Fotballmålet i bakgrunnen har også vært i bruk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Theo:

Theo viser frem Monsterull fra Vossatassar. Med kveldsen rundt munnen!

Vår krøllete storsjarmør er 2 år, og akkurat i alderen hvor han oppdager verden og kommer med utrolig festlige synspunkt på det aller meste. En livlig gutt, med snakketøyet i orden. Så sant han kan, henger han i beina på Ihne og Mia. Til tross for å ha blitt storebror til tre, er han utrolig snill med sine søsken. Koser med de og henter leker til de, rydder bleier og mater. Opp i alt sammen bestemte han seg i sommer for å slutte med bleie, noe som gikk i rekordfart. Theo er en ordentlig guttegutt som digger fotball, biler, sykkel og sparkehjul. I tillegg er han for øyeblikket meget fascinert av bokstaver og liker alt som er oransje!

 

 

 

Theo med favorittlesestoffet sitt: Reklameblad fra isbilen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Iben:

Iben på barneklinikken 10.april.

Vår førstefødte trilling og den som hadde tatt mest for seg på innsiden av magen. 2240 g og 46 cm da hun kom til verden. Den eneste med brune øyne, og et smil som går trill rundt. Veldig blid og fredelig, og kommer som regel sist i matkøen ettersom hun stort sett bare smiler, hyler av glede og sutter på tommelen.

 

 

Iben 5 mnd gammel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Luca:

Luca på Barneklinikken 10.april. Fikk litt pustehjelp de første to dagene, og mat gjennom nesen!

Trilling nr 2 som ble godt overkjørt av jentene inne i magen. Da Luca ble oppdaget på ultralyd, så og si bak på ryggen min, pakket legen sammen og sa at nå fikk det være nok. I oppstandelsen slo legen fast at de var eneggede jenter, så overraskelsen var stor og jubelen stod i taket da vi fikk vite at der var en gutt! 1770 g og 44 cm og den minste babyen vi noensinne hadde sett. Nesten gjennomsiktig og liten måtte han ha litt pustehjelp de første dagene. Siden har han tatt godt for seg og er nå den største

Luca 5 mnd gammel.

av de tre. Blid og pratsom gutt, og den eneste som syns smokk er bra!

 

 

 

 

 

 

 

Nora:

Nora på barneklinikken 10.april.

Minstejenta i flokken, født et helt minutt etter Luca, 2080 g og 46 cm. Var den eneste vi kunne slå fast at lignet på noen da de ble født. Ser ut til å bli en blåøyd utgave av Mia, noe storesøster er meget stolt av. Har et stort smil, og enda større bollekjaker, kan minne litt om en Buddha-figur! Den eneste med forståelig navn ifølge besteforeldrene. Er stort sett blid og fornøyd og elsker å sitte på fanget, en ordentlig koseklump!

 

 

 

 

Nora 5 mnd.


4 kommentarer til Familien

 1. haakon sier:

  håper me snart kan komme på besøk til super tante, er spennende med trillinger. mvh haakon strand

  • Unni Tveit sier:

   Hei Håkon! Vi er super-klare for besøk, kom når som helst! Theo snakker stadig om dere, han savner dere veldig. Vi sees nok i løpet av våren ihvertfall:) Mvh, Super-tante

 2. Sigrid S. Nilsen sier:

  Dere har noen nydelige barn, det skal være sikkert! Hadde vært spennende med en oppdatering på barna.

  • Unni Tveit sier:

   Tusen takk for det, Sigrid! Ja, det kommer oppdateringer på de her og der, men det er nok mest i form av hendelser fra hverdagen vår. Ellers er de ganske godt beskrevet i artikkelen KK skrev noen uker tilbake. Iben er stort sett i godt humør, men kan nok oppleves som en tikkende bombe. Hun er veslevoksen og pratsom, og gjentar sin mor når hun irettesetter de andre. Luca er en liten bajas og kosegutt med smilet på lur. Han er glad i nye mennesker og bruker ikke lang tid på å sjarmere de. En guttegutt som elsker alt som bråker, blinker og har hjul. Nora er nok den fredeligste og mest bedagelige av de tre. Hun har lært seg både å trøste og dele, o kan til tider bli noe overkjørt av de to andre som er noe villere i leken. Hun elsker rosa og begynner dagen med å kikke igjennom skuffen sin for å finne dagens antrekk. Skal se om jeg kan legge noe av dette inn på «Familien» etterhvert, det er vel nærmere to år siden jeg skrev det som står der nå. Mye har skjedd siden det!

   Ønsker deg en fin høst!

   Mvh, Unni

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *