Naty by Nature Babycare

Da er det tid for konkurranse for BigGreenSmile.no, men først vil jeg fortelle litt om vår erfaring med de økologiske bleiene fra Naty by Nature Babycare.

Når man venter sitt første barn kjenner man ofte bare til et eller kanskje to bleiemerker. Men markedet er fullt av alternativ, og de man gjerne hører om først er ikke nødvendigvis de beste. Jeg kjente ikke til Naty før de kontaktet oss for en stund siden, men de fortjener absolutt en plass i markedet. Bleiene hadde utforming som «comfort fit», altså de man fester på magen med en flik fra hver side. Passformen var like god som hos de mest kjente bleiemerkene. Det jeg la godt merke til, var at det inntraff ikke et eneste tilfelle av lekkasje hverken natt eller dag. Godt å ha en bleie man kan stole på, spesielt om natten. Det kan også virke som om ungene ble mindre såre av denne bleien. Har hatt noen tilfeller før hvor vi rett og slett må bruke sårsalve for å få bukt med sår hud, men det slapp vi med denne. Noe som jeg også merket meg, som kan være verdt å vite er at Naty-bleiene kunne virke som om de var litt små i størrelsen. Nora fikk dermed ikke være med å teste de, hun var nemlig for stor…Jeg pakker gjerne sammen brukte bleier ved hjelp av tape-flikene når jeg har byttet på de små. Det kan man gjøre også med disse bleiene, men, bare et lite tips, da må tapeflikene klistres sammen.

Iben pakker spent ut testmaterialet vårt.

Iben pakker spent ut testmaterialet vårt.

Luca i bleien fra Naty by Nature Babycare.

Luca i bleien fra Naty by Nature Babycare.

Iben og Luca var glade og fornøyde i Naty-bleien, og som nevnt, de var ikke såre. Det vil jeg si er gode argument for å teste den ut, samtidig som det er godt å vite at bleien er så miljøvennlig! Tenk på hvor mange bleier som byttes hver dag, eller hver uke. Det er vel ingen tvil om at der er en miljøgevinst å hente om man velger dette grønne alternativet.

Konkurranse:

Hva er det som skiller BigGreenSmile.no fra andre nettbutikker?

Dette er enkelt og greit konkurransen. Svaret finner dere ved å kikke litt på http://www.biggreensmile.no/ , og sende deres mening til ida@biggreensmile.no. De trekker vinneren og sender ut premiepakken. Den inneholder ammeinnlegg, våtservietter og en pakke bleier i valgfri størrelse. Absolutt verdt å bruke noen minutter, dette er produkt alle bør prøve! Konkurransen varer ut august.

Lykke til!


Om Unni Tveit

Jeg, Unni Tveit, er i utgangspunktet verken husmor eller supermamma, men nå har jeg måttet lære meg noen triks som får vår hverdag til å gå sånn ca rundt. Jeg er født i mars 1978, og var tidlig veldig aktiv med fotball, håndball og friidrett, kjedet meg ikke den gangen heller! Sportsinteressen har holdt seg hele livet, og jeg spiller fortsatt fotball, når jeg har tid, vel og merke. Ellers er jeg glad i festlige serier, Californication, Seinfeld, Entourage, Klovn og Solsidan er noen av de vi har unnagjort. Jeg har vel en litt kreativ side, som viser seg cirka annethvert år ettersom fotball prioriteres over det meste her i huset. Har malt porselen, glass, akvareller og oljemaleri, og har faktisk solgt noen også en gang i tiden. Ellers liker jeg å få trene, alt fra fotball og squash til vekter på treningsstudio. Jeg har noen fantastiske venner som heldigvis er så greie å komme innom meg ofte, nå som jeg ikke kommer meg ut så mye. Og når de ikke er innom så har jeg alltids min kjære Bjørn, den beste av alle! En morsom, smart og glad superpappa, bedre mann kan ingen ha! Jeg elsker å reise og å oppleve ulike land og kulturer. Dette blir det antageligvis noe mindre av de nærmeste årene... Da mine litt eldre søsken stiftet familier og satte fem barn til verden på tre år, tok jeg på meg tanterollen for fullt, men for min egen del fungerte vel alle bleiene, griningen og matingen som prevensjon. Mine foreldre trodde nok at jeg skulle være samboer med mine to katter og spille fotball til jeg var 100 år. Selv hadde jeg vel trodd at oddsen for det var større enn at jeg skulle bli firebarnsmor og stemor til to. Men nå som det har blitt slik, må jeg si at jeg anser meg som utrolig heldig og forsøker å nyte hvert minutt av hverdagen med Bjørn, Ihne, Mia, Theo, Iben, Luca og Nora.
Dette innlegget ble publisert i Anmeldelse barneprodukt, Konkurranser. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *