My Beloved Ones redder dagen!

Nora er fornøyd med å få Marthe litt for seg selv oppe i høyden. Iben venter på tur.

Nora er fornøyd med å få Marthe litt for seg selv oppe i høyden. Iben venter på tur.

Jeg har sovet relativt greit denne uken, ungene er på bedringens vei, Bjørn også, og selv ble jeg ikke ordentlig syk. Jeg har egentlig ingenting å klage over, men i dag var jeg bare litt lei rett og slett…Det har vært en lang uke, og med så mye sykdom har jeg løpt litt mer fra det ene til det andre, og jeg har vel knapt hatt et sekund for meg selv. Det må man vel regne med i et hus med seks unger innimellom. I tillegg var jeg så dum at jeg lot meg rive med av en Ungkarskvinnen-reprise som gikk mens jeg matet. Dermed ble jeg sittende å glo istedet for å legge meg. Dumt, jepp! Fant ut at jeg ikke kunne fortsette å følge med fremover, så det var bare å google frem vinneren. De har selvfølgelig allerede rukket å slå opp, så jeg følte meg skikkelig lurt! Urk, jeg må ikke se på slikt, det tar alt for lang tid, og det blir jo aldri noe av! Irriterende og bortkastet tid! Marthe har også vært på besøk i dag, siden hun hadde fri fra skolen. Utrolig å trappe opp her for å hjelpe til noen timer når man har fri fra videregående?! Jeg lar meg imponere igjen. Vi kunne ikke vært heldigere med naboene!

Halstørklær og smokkelenker fra My Beloved Ones!

Halstørklær og smokkelenker fra My Beloved Ones!

Da Theo kom hjem viftet han med en liten pakke: «Denne kom til meg!» Jeg klarte ikke å engasjere meg helt, så jeg mumlet vel bare et «jaha, du er jammen heldig…» til svar. Han rev opp pakken, og da innså jeg hva det var. Pakke til trillingene fra My Beloved Ones! Jeg visste at den var på vei, og den kunne jo ikke kommet mer beleilig. Humøret steg betraktelig når vi pakket de skjønneste smokkelenker og halstørkler ut av papir som duftet sommer og sol! En fotoshoot var da på sin plass! Ikke enkelt når man skal prøve å få oppmerksomheten til tre små samtidig!

Så fine, så fine  med sine nye tørklær og smokkelenker. Så fint oppstilt som man kan håpe på i sofaen...

Så fine, så fine med sine nye tørklær og smokkelenker. Så fint oppstilt som man kan håpe på i sofaen…

Gjengen i fri utfoldelse...

Gjengen i fri utfoldelse…

Etter at vi var på God Morgen Norge ble jeg kontaktet av My Beloved Ones som ønsket å sende oss en liten overraskelse. Ja takk! Så snilt, spennende og omtenksomt! Jeg har kikket litt rundt både på deres facebook og blogg, og det anbefaler jeg virkelig. For alle småbarnsforeldre som ønsker noe kreativt, noe som vil skille seg fra mengden av klær man finner i vanlige butikker, så er dette stedet. Alt fra nydelige hårbånd, klemmer og kjoler til tøffe kosedresser, luer og bodyer.

To smokketilhengere er godt fornøyd med å alltid ha smokken i nærheten fra nå av!

To smokketilhengere er godt fornøyd med å alltid ha smokken i nærheten fra nå av!

Luca og Nora har vært storfornøyd i kveld med å alltid ha smokken med seg. Iben fikk også prøve smokkelenken, og hun syntes helt klart at det var topp å slippe å stjele smokker hele tiden. Lettere å bare ha en på slep! Halstørklene er det ingen tvil om at er laget av en kreativ sjel. Vi er kjempetakknemlige og gleder oss over å ha noe som ikke mange andre har! Her aner jeg misunnelse fra andre foreldre og småbarn! Men de er altså å få tak i på: www.mybelovedones.be eller deres facebook side.

Smokketyven vår syntes også det var gøy med smokkelenke!

Smokketyven vår syntes også det var gøy med smokkelenke!

Nå kommer jeg ikke til å miste smokken selv om jeg smiler!

Nå kommer jeg ikke til å miste smokken selv om jeg smiler!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Min bror er sendt hjem fra sykehuset i dag, etter sitt livs sjokk. Han skulle bare ha en rekvisisjon til kiropraktor, og plutselig var han på vei til Haukeland i helikopter! Tror det blir lenge til han tør å spørre om flere rekvisisjoner, men han var veldig glad for at legen hadde reagert og sendt han til en grundig sjekk. Det gikk jo så fort at jeg ikke engang rakk å treffe han! Følte meg litt som en dårlig lillesøster da, men det var ikke noe å gjøre med det med Bjørn på jobb og rushtrafikk…

I dag skjedde det også noe annet som virkelig gjorde inntrykk. Pga bloggingen var jeg litt i kontakt med en dame som fortalte meg at hun var mamma til tvillinger. Hun skulle også ha vært mamma til trillinger, men å bli født i uke 24 for noen år siden var ikke like enkelt som det er i dag. De døde alle tre…Veldig få klarer vel helt å sette seg inn i hvordan dette må ha vært, men alle foreldre får vel en støkk i seg og føler sorg bare ved å høre dette. Jeg følte det ihvartfall som om hjertet mitt…knuste litt…Jeg vet ikke…Det er jammen ikke lett å vite hva man skal si for å uttrykke hvor mye man føler med noen som har gjennomgått noe slikt. Det er rart hva noen mennesker må tåle å leve med, jeg beundrer de enormt. Heldigvis er vi mennesker veldig tilpasningsdyktige, livet går liksom bare videre selv om det kan føles som om det ikke er mulig. Dette fikk meg ihvertfall til å føle meg skamfull for å ha gått rundt og vært lei av hvor like dagene er, og istedet utrolig heldig som får være med mine kjære, små hver eneste dag. Jeg tror at jeg kommer til å huske det hun fortalte hele mitt liv. Virkelig ord til ettertanke…

Dagen begynte i det «leie hjørnet», og avsluttes i det glade og litt ettertenksomme. En bra dag, det ble det til slutt. Og nå er det helg. Håper at den blir flott for dere alle!

God helg ønskes fra alle oss 8!

 


Om Unni Tveit

Jeg, Unni Tveit, er i utgangspunktet verken husmor eller supermamma, men nå har jeg måttet lære meg noen triks som får vår hverdag til å gå sånn ca rundt. Jeg er født i mars 1978, og var tidlig veldig aktiv med fotball, håndball og friidrett, kjedet meg ikke den gangen heller! Sportsinteressen har holdt seg hele livet, og jeg spiller fortsatt fotball, når jeg har tid, vel og merke. Ellers er jeg glad i festlige serier, Californication, Seinfeld, Entourage, Klovn og Solsidan er noen av de vi har unnagjort. Jeg har vel en litt kreativ side, som viser seg cirka annethvert år ettersom fotball prioriteres over det meste her i huset. Har malt porselen, glass, akvareller og oljemaleri, og har faktisk solgt noen også en gang i tiden. Ellers liker jeg å få trene, alt fra fotball og squash til vekter på treningsstudio. Jeg har noen fantastiske venner som heldigvis er så greie å komme innom meg ofte, nå som jeg ikke kommer meg ut så mye. Og når de ikke er innom så har jeg alltids min kjære Bjørn, den beste av alle! En morsom, smart og glad superpappa, bedre mann kan ingen ha! Jeg elsker å reise og å oppleve ulike land og kulturer. Dette blir det antageligvis noe mindre av de nærmeste årene... Da mine litt eldre søsken stiftet familier og satte fem barn til verden på tre år, tok jeg på meg tanterollen for fullt, men for min egen del fungerte vel alle bleiene, griningen og matingen som prevensjon. Mine foreldre trodde nok at jeg skulle være samboer med mine to katter og spille fotball til jeg var 100 år. Selv hadde jeg vel trodd at oddsen for det var større enn at jeg skulle bli firebarnsmor og stemor til to. Men nå som det har blitt slik, må jeg si at jeg anser meg som utrolig heldig og forsøker å nyte hvert minutt av hverdagen med Bjørn, Ihne, Mia, Theo, Iben, Luca og Nora.
Dette innlegget ble publisert i Anmeldelser klær, Hverdag. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *